Resultatlista 2023

Ekerums Erik var inte i det skicket man hade förväntat sig, men vem är det…

Lite strul i tävlingsledningen, men allt är löst och Roberth vann och ett stort grattis till honom! Tvåa Jens och trea Peter. Nu är det nattinatti här, ses snart igen.
Nybro GK avklarad och väldigt många spelade bra, det måsta ha varit roligt för dom! Perfekt väder, bra bana, bedrövligt slöa greener, men allt bra överlag.

Bertil vann på en stabil 66 runda! Peter tog andraplatsen på 67 och Elmer knep tredjeplatsen på 70 efter en tung avslutning. Mats och Ulf spelade på banans par, sen kom Mankan, Roberth och Tomas Lind på 73 vilket vi får anse väldigt bra. Jag spelade med Mankan idag och jag har aldrig sett någon putta bättre än vad han gjorde idag, fram till hål 14 sänkte han allt inom fyra meter. Riktigt roligt att se! Magnus Axelsson hade ju inte så många extraslag på den här banan vilket gjorde att han kom in på 75. Jag slapp en asterisk och det var jag nöjd med efter en runda med bedrövligt närspel. Sen har vi asteriskgänget som denna dag bestod av, Kalle, Jörgen, Christer, Håkan(Klubbmästaren), Bengt, Jocke, Paul och stackars Janne som var tvungen att bryta idag. Vi håller tummarna för att du kan vara med resterande rundor.


Sidan är jäkligt dåligt uppdaterad och det beror faktiskt inte på mitt helkassa golfspel. Jag har problem med sidan, men jag ska fixa det när jag får tid. Jag lyckas i alla fall att uppdatera resultatlistan och pengaligan. Mitt dravel klarar ni er säkert utan, så njut nu tills jag har fått ordning på sidan.

Får passa på att gratta både Elmer och Kalle till varsin tolvpoängare och då menar jag inte Sara och Åsa…. En fantastisk start för båda, men vi vet ju alla att det är på slutet allt avgörs, så häng i nu!