2015

Golftouren 2015
Omg. 1 Omg. 2 Omg. 3 Omg. 4 Omg. 5 Omg. 6 Totalt 4 Bästa Placering
Peter Bruun 12 * 8 12 * 8 40 1
Roberth Green * 8 12 2 12 34 2
Kalle Byström 8 10 5 5 * 10 38 33 3
Mats Axelsson 3 * 10 7 1 12 33 32 4
Elmer Nilsson 5 3 7 10 6 7 38 30 5
Jens B örnå 10 5 * 6 * 5 26 6
Kenneth Pettersson 7 12 2 3 * 3 27 25 7
Jocke Wepper 4 4 6 8 * 22 8
Berne Ekholm * 6 4 * 10 * 20 9
Håkan Strindhag * * 3 1 7 2 13 10
Jörgen Medelius 6 * * * 5 * 11 11
Tomas Lind * 1 * 4 6 11 12
Ulf Andersson * * 4 3 4 11 13
Bertil Wikesjö * * 8 * 8 14
Rickard Petersson * 7 * * * 7 15
Jonas TV Pettersson 2 * * 2 4 16
Paul Olofsson * 2 1 * * 1 4 17
Magnus Axelsson 1 * * * 1 18
Bosse Strand * * * * 0 19
Håkan Fransson * 0 20
* =spelat

Halmstad Södra 12/9

Ibland så är det en nackdel att man inte skriver direkt efter rundan för att minnena bleknar, och ibland är det bra. Den här gången tror jag definitivt att det var bra… Tänk vad man hinner på 20 timmar i Halmstad. Det var golfkamp ända in på sista hålet, och alla i toppen placerade sig bra och tog poäng som bättrade på deras totalpoäng. Riktigt seriöst, fattar ingenting…Den som gick segrande ur kampen var, Peter som lite senare även ägde på dansgolvet. Efter detta är man förvånad om han inte får en förfrågan om att vara med i Lets Dance. Men han gör väl som alla riktiga kändisar, nämligen tackar nej och förnekar att han överhuvudtaget har fått en förfrågan. En i gänget hann även med att införa streetgolf i villaområdet mellan banan och hotellet. Har inte hört eller läst om det har blivit en succé som rullar vidare likt en värdelös doku-såpa. Det ska visst finnas ett klipp på Youtube, men har ingen aning om ryktet stämmer. Nakenchocken nämner vi som sagt inte här, utan hänvisar till nästa nummer av Hänt Extra. Alla var med under hela huvudrätten, sen började manfallet… Den som kommer ihåg vad det var för efterrätt kan dra ett sms till kontoret, alltså Telias kontor.. Som sagt så var  vi bara i Halmstad 20 timmar innan vi drog vidare till inspels varvet på Glasrikets GK. Tror att det var bra att vi kom iväg som vi gjorde annars hade säkert damerna bokat in oss massa pass som inte har någon golfanknytning. Alltså skittråkiga pass..Till sist får vi inte glömma Roberth som var med oss mentalt på hela resan, vilket räckte till en andra plats totalt. Men det var Inger vi saknade!!

1:a Mats Spelade som i trance och sköt årets lägsta score som var, 76 sköna bruttoslag. Gjorde alltså vad han kunde för att komma på pallen, men det räckte bara till en fjärdeplacering. Men sent ska syndaren vakna…

2:a Kalle Tog sin andra 10-poängare för året vilket gjorde att han nöp tredjeplatsen totalt. Fick sin efterlängtade pallplacering.  Har nu insett att det är träning som gäller, så Åsa får nog passa på att umgås med honom fram till i början på Mars, sen är det kört!

3:a Peter Det gäller att prestera när det behövs och det var precis vad du gjorde den här dagen. Bara krossar det lilla motståndet som fanns och vann med överlägsna 40 poäng, 6 poäng före tvåan Roberth, som tyvärr inte kunde vara med och försvara sin pole position. Men Peter är en riktigt värdig vinnare som detta år får en egen inteckning i pokalen! Vi andra lyfter bara på kepsen och säger, GRATTIS!!!

4:a Elmer Enda året som du har förvånat oss… Spelar absolut ingen dålig golf, men tyvärr så räckte det inte ända fram. Men alla kan väl ha ett mellan år och du har ju ändå tagit poäng i samtliga tävlingar. Är övertygad om att det finns några i gänget som tycker att du var vänlig som släppte fram lite andra spelare på pallen.

5:a Tomas Hade riktig tur med lottningen. Fick gå med Ulf, Paul och Aberfeldy, en boll som många var avundsjuka på. Hur sinnesförvirrat det än kan låta så var även Ulf och Paul väldigt nöjda med lottningen. Herr Aberfeldy var däremot helt slut när vi snackade efter rundan.

6:a Jens Hade en fantastisk dag på golfbanan. Halvhyfsad golf i ett glatt gäng.Tvåa på brutto, men TIO slag efter Mats. Då förstår ni hur bra han spelade!?!  Svårt att inte vara nöjd livet då!!

7:a Ulf Poäng i de tre sista tävlingarna, vilket visar att han kommer inte låta oss andra plocka hans poäng i fortsättningen. Gick som sagt i samma boll som Aberfeldy, vilket visade sig på sista nio. Birdien gjorde han på första nio…

8:a Kenneth Lurade iväg stackars Roberth till Tyskland bara för att han återigen skulle få gå i ledarboll. Helt okej tycker vi andra som kommer ihåg hur det gick på Mön. Alltså ingen fördel att gå i ledarboll. Men har varit och är skadetyngd, det är ett under att humöret alltid finns med, och då menar vi det goda humöret.

9:a Håkan Klassens ordningsman, var väl ingen titel som han har aspirerat på under tidigare sammankomster. Men nu, först i kön under hela resan, avstyrde avslutningshålet på streetgolfen och för ordningens skull så tog han även ett par poäng bara för att slippa en neslig asterisk. Nu har man fått sig en riktigt funderare, om det bara var en tillfällighet eller om man har missbedömt ordningsmannen helt;)

10:a Paul Verkar vara bra att spela med Aberfeldy, för en poäng är ju bättre än ingen. Men känner igen ett visst mönster på scorekorten i den här bollen, även du hade tio slag mer på sista nio. Men det är det ju värt!!!

Berne Tourens i särklass coolaste tre-putt, från putting green!!!

Jörgen Kung i baren! Synd att den stänger så tidigt…

Bertil Svårt att hålla sig på banan…

Rickard Har alltid nära hem…vi andra får ta bussen…

Jocke Monat? Nä, mognat!!;)

Carlskrona GK 30/8

En bana som alla hade hört talas om men bara ett fåtal som hade spelat den. Det var många som spelade riktigt bra, sen var det en del som hade fruktansvärd otur hela dagen. En knixig bana som krävde att man tänkte efter lite, och det var det väl inte alla som gjorde… Kanonväder, härlig miljö och ett glatt gäng. Men det börjar märkas att det är på allvar nu, speciellt när alla 3-bollar sitter vid varsitt bord vid samlingen efter rundan. Gemenskap, riktigt bra gemenskap i alla 3-bollarna!! Synd att inte Roberth kan vara på plats i Tylösand och försvara ledningen, för Peter, Kalle och Elmer har alla möjlighet att gå förbi och få ta hem den så åtråvärda pokalen.

1:a Roberth Kombinerade ett lysande golfspel med en sådär lagom nypa tur som alla bra spelare brukar ha. Men det kanske är just den kombon som ska till för att man ska dra ihop 41 poäng, och sluta på 65 netto. Respekt!! Alltså för ditt nya hcp… Grattis till vinsten och så hoppas vi att du drar hem det här utan att ställa upp i sista tävlingen. Tacktalet behöver du inte fundera på, det brukar lösa sig oavsett vem som vinner…

2:a Berne Sorry, men 37 poäng räcker inte hela vägen i det här gänget. Men avslutningen på rundan med nio poäng på de sista tre hålen visar att du har jobbat mycket med den mentala biten i år. Jobba lika mycket på puttningen inför Tylösands helgen, då har du lätt chans att nå tredjeplatsen. Ut och putta med dig!!

3:a Bertil Snyggar till siffrorna så här på slutet av säsongen. Ett lika glatt humör som vanligt, men det är inte svårt att se glad ut när man har gått på 36 poäng. Hade även han en rätt vass avslutning, eller vad säger man om tio poäng de sista tre hålen.

4:a Håkan S. Står och slår några sockets på rangen för att känna att slagen sitter, ser  stark ut för dagen och tänker minst gå på sitt hcp. Drar lätt ihop sina välplanerade 36 poäng, och kommer (bara)fyra…konkurrensen var stenhård.

5:a Elmer Farligare och farligare för varje tävling, men det är väl ingen som har räknat bort honom. Har kvar sitt gamla tacktal sen förra året, men putsar säkert lite på det när Sara putsar pokalen åt honom. Precis som vanligt går han återigen i ledarboll på finalen. Lycka till!!

6:a Jörgen Äntligen blixtrar han till, och det har inte varit så ofta och inte heller så skarpt i år. Men alla har väl rätt att ta det lugnt ett år för att bygga om svingplanet!?! Om det nu är det han har gjort. Själv så påstår han att han bara har haft en enorm otur i lottningen när det gällde sommarträningen med Bruhn, han skulle INTE ha varit i yoga-gruppen…

7:a Tomas SNACKA om att hamna i rätt boll…Kunde inte störa någon, så istället gick han runt i arton hål och mös i sina filttofflor. Låtsades att han var hans stora idol Ernst Kirchsteiger hela dagen. Kommer efter detta att sälja egentillverkade headcovers och peggar under Halmstadsresan.

8:a Ulf Poängplockare av rang nuförtiden. Det var senast i Juni som han inte tog poäng i en tävling. Som han håller på kan man tro att de fortfarande har huset fullt av gäster som tvingar ut honom på banan. Eller så var det uppvärmningen på Araslövs snabba greener helgen innan som gjorde susen, var nog nära en sänkning även där…

9:a Jonas Otur med lottningen om man ska tro statistiken, men det vet man ju hur det är med statistik och siffror när man spelar med ”honom”. Men egentligen så har tourens egen ironman valt att satsa betydligt mer på styrka och kondition för att på lång sikt(typ nästa år) komma tillbaka större, starkare och snyggare än någonsin och vinna touren så där överlägset som bara ”Prins Bertil” har gjort innan.

10:a Mats Spelade inte lika felfritt som han brukar, så nu lär det bli hårdträning inför finalen. Tredjeplatsen är inom räckhåll, och vi vet alla att under den där mjuka ytan finns där en stentuff tävlingsmänniska som aldrig viker ner sig frivilligt. Halmstad Södra är byggd för din spoon, och man behöver tydligen inte gå i ledarboll för att ha chans till en pallplats.

Kenneth Hälsporre, stukad fot, ingen bil, vaddå hcp??

Paul Punktering på vagnen, men det har han visst haft i ett par år…

Kalle Inte lätt att spela med såna mardrömmar!! Ledarbollen väntar!!

Jens När bollarna i hinken tog slut, gjorde även bollträffarna det…

Peter Vad hände?? Även du har en plats i ledarbollen!!

Saxnäs 16/8

Återigen strålande väder och perfekta förhållanden. För de som hade tur att gå ut i sista bollen var det en enorm fördel att solen hann gå upp innan de slog ut. Vilket även resultaten visade,  3 st. närmast hål, första nio, mm. mm. och vinnaren råkade också gå i sista bollen. Men som sagt, det är lättare att spela golf i dagsljus….Det blev lite av en moving day på touren denna dag, och vi kan väl direkt säga att de sista tävlingarna kommer inte att vara helt ointressanta poängmässigt. Det är jämnare än någonsin!!

1:a Peter Tänk om man kunde vara lika iskall och beräknande som han är. Veta att man har 38 poäng efter 17 hål, fundera lite på hcp-sänkningen, vind, stimphastighet, skicket på tee på 7:an osv. sedan ta ett beslut att strecka sista hålet och ändå vara bombsäker på att det räcker för vinst. Det är stort, riktigt stort!! Grattis till din andra seger för året och till ditt nya hcp som framförallt glädjer 19 gubbar!!

2:a Elmer Är det någon som läste vad jag skrev efter förra tävlingen i Kalmar?? Det gäller fortfarande!!! 5 golfrundor i på en vecka verkar vara precis den uppladdningen som han behöver. Tror bara att det har varit för lite golf innan…

3:a Jocke En 78:a runda är inte att förakta, men det räcker tyvärr inte hela vägen idag med det här gänget. Men enligt ryktena så fick de som gick i hans boll se riktigt fina golfslag. Tror inte att man ska hålla på med ved och sånt tråkigt arbete dagen innan en tourtävling. Skaffa en värmepump så att du hinner träna…

4:a Mats Spelade som vanligt helt fantastisk golf fram till greenerna, men sedan tog det där med ”vanligt” slut. För greenerna brukar inte vara något problem för puttgurun, men idag kom han inte överens med greenerna.

5:a Jens Spelade riktigt bra på alla udda slag och alla jämna var kass, men fick ihop en hygglig score i alla fall. Mycket tack vare Kenneth som hittade bollen hela tiden.

6:a Kalle Spelade bra i sju hål, sedan hade Lind brutit ner honom. Efter fikat var det nya friska tag som gällde, och det höll nästan hela vägen. Men på artonde orkade han inte längre. Ligger kvar i toppen och hoppas på bättre lottning nästa gång…

7:a Ulf Genom bra spel drar han hem sina första poäng för säsongen. Gästerna i sommar som har tvingat med honom ut på banan har gjort att han har fått några rundor på banan. Vi får hoppas att gästerna fortsätter komma så att spelet håller i sig.

8:a Kenneth Halsfluss och en penicillinkur som är doserad för ardennerhästar, är förstås inget som gör att Kenneth avstår från att ställa upp. Spelar riktigt bra även han fram till greenerna, sedan börjar det… Bara för att ta ett axplock av hans puttingserie, slår in bollen på en par fyra och duffar sin birdieputt, parputtar, boggie puttar, och bränner även dubbelbogie putten(alltså det är fjärdeputten vilket är det slag som han är absolut säkrast på i alla kategorier, han har aldrig tidigare bränt en fjärdeputt) därefter sänker han femteputten för en trippel. Helt opåverkad…

9:a Roberth Gick i sistabollen, behöver man säga mer…i vilket fall som helst så ledde det till någon närmast hål och lite annat smått och gott. Såg nog det hela som en mellantävling och kommer säkert vara ordentligt revanschsugen i Karlskrona, för något uns av tävlingsinstinkt finns det nog innanför den mjuka ytan.

10:a Håkan S.  Hemmabana och gå i sistabollen i fullt dagsljus borde ha givit betydligt bättre utdelning. Men en poäng är en poäng! Har jag förstått saken rätt så är enpoängaren värd rätt mycket, mest med tanke på att man slipper asterisken.

Ni som inte slipper asterisken är:

Jörgen

Tomas

Paul

Magnus

Rickard

Håkan F

Berne(Som vann första nio!! Förklara det den som kan..)

Jonas

Bosse

Men det är inget som vi uppmärksammar i det här gänget…

Nya friska tag i Karlskrona!!!

 

Kalmars Gamla Bana 7/6 

Hur svårt kan det vara?? Perfekta förhållanden på en fantastiskt välskött bana. Det visade sig att det inte var så svårt för många av oss(er). Eller vad säger vi om sänkning på de fyra första. GRATTIS förstås!!!

1:a Roberth  Men nu har det visat sig att du tog hem sista sex hålen med ett slag, och därmed även vunnit!! Det ekonomiska det löser Mats. Det syntes rätt tydligt att Roberth var riktigt fokuserad redan på rangen, när han kom med med en rangehink på huvudet. Verkar som att formen är toppad lagom till sommaruppehållet, med en tredjeplats och en vinnst. Grattis till dina 39 poäng!!!!

2:a Mats Surt att bara komma tvåa på 69 netto, ännu surare att det var felräknat men det är ordnat nu och alla är glada!! Spelade fantastisk golf på första nio, sen pratade vi sönder hans spel så att han bara spelade på sitt hcp sista nio. Nya spoon i bagen var som ett trollspö, gick spikrakt och lika långt som ett driverslag. I början tänkte man att det var väldigt vad han spelade försiktigt eftersom att drivern fick vila, men sedan visade det sig att den hade han i bagen för att det ser så löjligt ut utanför klubbhuset om drivern fattas. Macho………? Men grattis till din 39 poängsrunda!!!

3:a Peter Spelade som en demon första nio, sedan pratade vi ihjäl även honom. 31 netto första nio, sedan 40 sista nio. Ligger på en stark tredjeplats inför hans sommarträningen som i år kommer att bestå av yoga eller pilates nere vid Alvedsjöbodar udda dagar kl. 04:18- 05:12 och jämna dagar pilkastning på någon närliggande pub kl. 22:30 och framåt. Vi får se vilken av träningsformerna som kommer att locka flest….

4:a Elmer Nu börjar han ticka igång, tick tack, tick tack. Är det någon som börjar bli nervös och räkna poäng, kan bara säga att vi aldrig kan räkna bort myten och legenden Elmer. Okej, en del av er har nog redan räknat ut att jag behöver ett sms-lån av Elmer….Men hur som helst spela golf kan han och lika snygg som stark är han också!!

5:a Jocke Bakis spelar han  alltid sin bästa golf, men nu har vi kommit på vad hemligheten till riktigt bra scoorer är. Jo, han spelar helt klart bäst när han har blivit bjuden hela kvällen, gratis är gott!! Men en sak förstår jag inte och det är att han spelade bättre sista nio, alltså när han var nästan nykter absolut inte körklar, men nästan nykter…..märkligt!

6:a Kalle Fortsätter sitt segertåg lika obarmhärtigt som de gamla vikingarna. Gick genom dagens poäng rakt upp i ledningen, där han har för avsikt att stanna i alla fall fram till i Oktober. Det lär bli en del sommarträning med, alla som vill….

7:a Berne Fortsätter att förvåna sig själv!! Ligger redan en bra bit upp i den övre halvan av gänget och då är vi bara halvvägs genom alla tävlingarna. Märks tydligt att han och Helen numera är medlemmar på Ekerum. Man märker det mest på små detaljer som att han helst sitter vid ett eget bord, och att han slår ut bollen på den sidan av fairway där han kan gå mest ostört. Man märker det även på att han gärna dröjer sig kvar på greenerna vilket i sig då kostar en och annan treputt, men det tycker väl han att det är värt. Golfsnobb!!!

8:a Håkan S. Hade en stark start, låg fyra över efter sex hål. Men sedan fortsatte spelet i tolv hål till, vilket verkade komma både oväntat och överraskande för honom. Men det räckte gott och väl till att plocka några poäng för dagen. Såg ut att trivas på banan, såg väldigt avslappnad ut. Kanske för avslappnad, eller…..

9:a Kenneth Snyggt att släppa upp Kalle inför sommaruppehållet med en tvåpoängare, som du ändå kommer stryka det första du gör i Augusti. Men snyggt var det!! Ingen går på att du skulle ha en svacka i spelet, det är väl mest för spänningen som du tycker att poängen kan spridas lite nu på försäsongen.

10:a Paul Plockar sista poängen för dagen, inte för att man brukar ha jättemycket nytta av just den sista poängen som delas ut på tävlingarna men man slipper i alla fall en asterisk! Vilket leder till att han slipper skämmas denna dag. Grattis!!

Bertil(har aldrig sett honom spela så dåligt), Jörgen(du skulle ju ta poäng varje gång), Ulf(övertränad), Rickard(som har hemmabana), Jens(funderar på att lägga av), Magnus(snygg tröja), Jonas(inte ens något närmast hål) och Bosse(varit spelledig för länge) skäms däremot något så in i he……  inte så mycket för den retfulla asterisken den här gången. Utan för att man inte kan spela detta fantastiska spel under perfekta förhållanden. Om det är någon i det här asteriskgänget som trots allt inte skäms, då borde han skämmas!!

Växjö 17/5

Växjö levererade vad det gällde väder och vind, vilket gjorde att vi inte spelade på topp. Eller vad säger man när endast fem av oss gick under 100 slag……OBRA!!! Men en sak som var riktigt bra var att Bosse inte hann fram till sin boll innan tallen gick av och landade på hans boll. Det hade väl varit helt okej att gå en treboll, men det hade nog blivit lite tryckt stämning.

1:a Kenneth Fantastisk rond han gör i det vädret!! Går och vinner med nio slag över tvåan, kan ju kännas lite overkill…. Men att gå runt banan på 68 slag netto och skramla ihop 40 poäng, det hade nog alla varit nöjda med en solig dag. Men det är väl lite som han sa, att det är inte lönt att gnälla. Det är bara att bita ihop!!

2:a Kalle Trodde nog inte riktigt att scoren skulle hålla till en andraplats, med Ekerum i färskt minne. Hade han haft samma score där, då hade han kommit nia där. Men svårspelat för alla andra utom …….. Sen gjorde det ju inget placeringsmässigt att hål arton ställde till det i en annars så gott som felfri runda.

3:a Roberth Har Ronnebydemonerna släppt taget om honom? Ska klättringen mot toppen och ett avgörande i ledarbollen på Ronneby återigen börja? Vi har sett vad han kan men nu har han dolt det väldigt bra och nästan för länge för att det ska vara trovärdigt. Nä, nu kan han nog inte hålla tillbaka sitt spel längre.

4:a Rickard Stod på rangen när vi kom och stod där när vi andra åkte hem. Det vi ser är en helt ny satsning av den gamla hypokondrikern, nu verkar den nya medicinen vara träning och åter träning. Otaliga är antal träningstimmar och rangehinkar som han redan har lagt bakom sig i år. Så sitter ju ”nästan” alla slagen.

5:a Berne Trodde inte att han tog poäng den här dagen, när han smet ifrån prisutdelningen som han höll i….Men visst tog han poäng trots alla svordomar som ven i luften likt den friska vinden.

6:a Jens Lätt förvånad över att ha fått något poäng överhuvudtaget.

7:a Jocke Vinden är inte hans bästa vän!! Men spelet har han hittat igen! En av få som bidrar till birdiepotten varje tävling. Vad säger man om det? Jo, TACK:)

8:a Elmer Vi känner inte igen hans spel! Han känner inte igen sitt spel! Men vi har sett det förut, han smyger med lite. Bara för att krossa oss på slutet av säsongen…..

9:a Paul Var utomlands en månad utan att ta med klubborna. Jag säger inte att det är hela sanningen eller att det är en förklaring. Men visst verkar det konstigt. Tror att det blir fler poäng nu när han är tillbaka på arbetet och äntligen kan börja vila upp sig;)

10:a Tomas Plötsligt händer det!!! Nja inte direkt att lamporna börjar blinka och hjulen snurrar, men du slipper i alla fall en asterisk!!!! Den som har lite att vara glad över har……roligt på sitt sätt;)

Ulf, Bosse, Mats, Jörgen, Peter, Magnus och Håkan S. Var väl inte riktigt på topp i poängligan i dag. Men det kommer nya dagar och nya friska poäng att spela om.

Ekerum Erik 26/4

Banan och vädret gjorde det lättspelat, men greenerna gjorde sitt bästa för att riva ner allas självförtroende. Man får väl säga att det lyckades dem rätt bra med. Hur som helst så var det riktigt bra scorer överlag, Magnus tog hem sista poängen på 78 netto vilket brukar räcka betydligt högre upp i poänglistan. Bra bana, bra arrangerat, fina förutsättningar och ett riktigt gott gäng!!!

1:a Peter Tillbaka i samma fina form som han hade i sina fornstora dagar. Imponerande spel genom hela rundan, för hål tre kommer vi inte ihåg. En värdig vinnare med en värdig avslutning med en birdie på 18:e. Grattis till dina 69 slag netto och 39 poäng, glöm nu inte att….

2:a Jens Började bra med sex raka par med mersmak, sedan slår man ut en ett safeslag rakt ner i bunkern i stället för att bara dra på……så var det igång….Var riktigt nära en eagle på 18:e, men putten stannade 10 cm innan hålkant. Surt sa räven, men det är golf! 69 slag netto och 39 poäng:)

3:a Kalle Satsar på att ta hem det här i år igen, precis som nitton andra. Men med Kalles inspel och puttning så tror jag att han blir svårslagen. Tog hem första nio med 33 slag netto, riktigt vasst! Det enda som talar emot det är gubbslicen med drivern(var kom den ifrån och varför), men det var säkert bara en engångsföreteelse. 71 slag netto och 37 poäng, och du har väl redan…..

4:a Kenneth Direkt influgen från Allicante, med ett soligt leende. Falskt, men ändå soligt;) 10 poäng på de fyra första hålen och då streckade han ändå första. Det var så han spelade den här dagen, upp och ner men absolut mest upp.

5:a Jörgen Är med från början i år och plockar poäng. Jag var precis nere vid prisutdelningen på Liljas tävling, och där vann han ihop med Wepper. Kommer ta poäng i alla tävlingarna i år!!

6:a Elmer Spelade jämnt men kom aldrig riktigt överens med greenerna. Men bidrog väldigt generöst till sommarträffen, som vi alla gjorde mer eller mindre. Lite ovanligt att Elmer bidrog…..

7:a Jocke Började även han med sex raka par, sen rättade det till sig. För oss andra alltså. Humöret Jocke, humöret!!!

8:a Mats Här är det inget fel på humöret i alla fall! Som det ser ut på scorekortet så kom han aldrig in i matchen. Var med första nio, sen blev det lite många slag för hans del. Kan vara så att vi gjorde bort oss redan i Spanien, vi var ju spellediga en dag…..

9:a Jonas Det höll i nio hål men sedan kom kallduschen. Stängt i kiosken, vilket han följde upp med en fullpottare på tian. Sänkte många långputtar med sin senaste investering, samma putter som Phil Mickelson. Men efter ett tag tyckte Jonas att känslan lutade mer och mer åt Dr. Phil…..

10:a Magnus Har redan mer poäng än förra året. Ett par birdies petade han i bara sådär. Gick och hoppades på regn hela dagen, men det blev det icke. Snygg jacka förresten!!

Till Paul, Rickard, Berne, Bertil, Roberth, Tomas, Håkan S och Bosse skickar vi ett varmt tack, för era generösa donationer till vår gemensamma Sommarträff. En asterisk sitter ju aldrig fel som Tomas brukar säga…..