Resultatlista 2021

ÖLANDS GK 24/4

Premiären avklarad och det var sol, lite vind och ett förväntansfullt gäng. Håkans svingkurser är nog det bästa som har hänt mig, nu kan ju ingen slå längre🤭🤣😂 Men även jag har varit där en kväll med Ann-Sofie, lite tilltugg och en Cava. Jag blev riktigt imponerad av Håkans utveckling som klubbens Pro och jag förstår att man fastnar i teknik tänket och vill lära sig mer och mer. Kan bli att man får tid till hösten, vi kanske skulle göra gemensam sak och göra något roligt av det. Lite golfsimulator, lite tilltugg och cava. Vi kan väl fundera, jag är på om ni tycker att det verkar roligt. Men nu åter till gårdagens tävling. Det är lite svårt att på ett ödmjukt sätt skriva att man har vunnit med en runda på 82 brutto, 64 netto och med tretton slag ner till tvåan. Det är ju så här i livet att ibland får man vara glad och nöjd och det är jag idag. Dels för att svingen funkar, axeln håller, jag råkade vinna. Men framför allt är jag glad över att jag återigen kan vara med er och ni kan inte ana vad jag har saknat era ursäkter, skämt, gubbslicar, bortförklaringar, duffar, treputtar, efterkonstruktioner och vita lögner. Ja, det gäller även mig…

1:a Jens

Äntligen tillbaka och det var länge sedan man spelade så bra golf. 64 slag netto med ett par treputtar och dålig puttningen under hela rundan, men förhoppningsvis blir det bättre. Tur med en boll som borde varit out men som studsade in bredvid green efter att ha träffat ett träd.

2:a Kalle

Nöjd och glad efter att ha fått 10 poäng på 77 netto. Har nog aldrig hänt tidigare, men det är väl unnat. Men det lär behövas lägre scorer framöver för att behålla bucklan.

3:a Jörgen

Kul att se dig på pallen igen. Finns ett par hål du skulle vilja spela om va… men, vi ses i baren på Omberg!

4:a Magnus

Spelade en jämn och bra runda utan något katastrofhål, men så hade han haft enorm tur med lottningen. Lätt att spela golf i trevligt sällskap!

5:a Bertil

Börjar med att smyga med i premiären för att sedan bara öka. Vi känner igen det. Men jag trodde på dig, men det kan ha varit för svaga vindar…

6:a Håkan

Spelade riktigt bra första elva hålen, men sedan var han tvungen att fokusera på det administrativa med att hålla i någon annans tävling. Fint av dig och välskött. Dom får bjuda tillbaka i Omberg!!!

7:a Roberth

17, 18… obra! Du får be din gode man att hon börjar jobba mer på det mentala planet. Det borde vara rätt många kurser på gång nere i Södvik…

8:a Knaggen

Ännu en som hade tur med lottningen. Spelade skön golf men slagen rann iväg ju närmare flaggan vi kom. Närspelet kommer när du har fått fler golfrundor i kroppen.

9:a Elmer

Det som började så bra. Sen kröp nog kylan innanför västen. Men två närmast hål, säger ju en hel del. Vi räknar med att du är med i toppen när vi summerar året.

10:a Jocke

Slowstarter, varför började du spela golf på hål tio? Du vet ju att vi räknar alla… Bit ihop och kom igen, det är många rundor kvar.

Sen har vi det här sköna Asteriskgänget som är med mest för den sociala biten.
Bengt, en eagle innan i veckan.

Tomas Lind, 4 par första nio.

Lutten, tuff start…

Ulf, det blir bättre!

Peter Bruun, nästa gång vill jag spela med dig. Du vet varför!

Thomas Eneman, har en jämnhet i spelet som man blir riktigt imponerad av.

Paul, pengarna tillbaka…

Bruno, klokt spelat!!!